(+45) 97 12 35 33 info@gerttroelsen.dk

Specialtransport

SPECIALTRANSPORT – EKSPERTER I SPECIELLE TRANSPORTOPGAVER

Specialtransport –  Vi løser mange forskellige opgaver

Med mange års erfaring indenfor specialtransport kan vi roligt sige, at for os er ingen transportopgaver for store eller for små. Vi har både det rigtige udstyr og kompetencerne til at løse stort set alle opgaver inden for specialtransport, uanset hvad der skal transporteres. Uanset om lasten er usædvanlig høj, bred, lang eller tung har vi den rette løsning til dig.

STOR VOGNPARK

Kombinationen af dygtige medarbejdere og og en omfattende vognpark gør, at vi kan løse stort set alle opgaver inden for specialtransport. Hvis du har noget specielt gods, der skal transporteres, råder vi over 30 trailere af forskellige typer i vores vognpark i Herning. Vi har blandt andet følgende typer til rådighed:

Trailere op til 39 m

Nedbygget trailer med enkelt eller dobbelt udtræk
Lav trailer med læssehøjde på kun 35 cm
Nedbygget maskintrailer

HAR DU BRUG FOR SPECIALTRANSPORT?

Hvis du står med meget stort eller tungt gods, som skal flyttes fra A til B, så tøv ikke med at ringe – vi har transporteret alt fra vindmøllevinger til færdigbyggede hus-moduler og ser frem til at høre fra dig. Vi står altid klar til at finde den bedste løsning til dit gods og transporterer over hele landet. Ring i dag på 97 12 35 33 eller kontakt os pr. mail for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på din næste special transport.

Læs mere om os her.

KONTAKT OS

Gert Troelsen A/S er en pålidelig og erfaren leverandør af specialtransport. Vores flåde består af moderne lastbiler, der sikrer en hurtig og effektiv transport af dine varer til destinationer over hele verden. Vores erfarne team sørger for, at din transport forløber problemfrit fra start til slut. Kontakt os for at høre mere om vores service og få et tilbud. Ring i dag på 97 12 35 33 eller kontakt os pr. mail for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på din næste specialtransport.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.