Skriv til os

Firmaprofil

Sikker godstransport inden og uden for Danmarks grænser siden 1985

Med 39 år i bagagen og en stor, fleksibel og velholdt vognflåde kan vi løse enhver transportopgave for dig:

Kun egne, kvalitetsbevidste chauffører med fokus på transport

Vores transportfirma kører med stor rutine, og vores dygtige chauffører har løst mange forskellige opgaver med godstransport inden og uden for Danmarks grænser. For selv om vi holder til i Herning, er vi klar til at hjælpe dig, uanset hvor i Danmark du befinder dig.

Du vil altid få håndteret din godstransport med største omhu, som var det vores eget. Vi leverer udelukkende kvalitetsarbejde til den aftale tid og til en konkurrencedygtig pris og sørger for, at godset bliver transporteret på den mest effektive og sikre måde med vores egne chauffører. Det er ganske enkelt det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget, så vi kan sikre, at vores fag og forretning forsat eksisterer og udvikler sig.

Effektiv og fleksibel vognflåde

Vi har 20 trækkere både med og uden kran og over 38 forskellige typer trailere. Derfor kan vi hjælpe dig med kranopgaver, specialtransport og køre med alle typer gods (tung, lang, bred og høj last), som skal køres på åbne biler, både national som international.

Vi søger at opnå at blive din foretrukne vognmand. Derfor er vi altid til rådighed og altid klar til at tilpasse vores services til lige netop dit behov.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.