(+45) 97 12 35 33 info@gerttroelsen.dk

Maskintransport

MASKINTRANSPORT MED SERVICE I HØJSÆDET

Maskintransport – Vi transporterer alle slags maskiner

Hos Gert Troelsen A/S udfører vi al form for maskintransport – både for private og erhvervskunder. Vi råder over flere forskellige typer lastvognstrailere, der er nedbygget som maskintrailere. Det gør os i stand til at transportere alle typer maskiner – også din.

Du vil opleve, at vores udstyr altid er i højeste kvalitet. Sammen med vores mange års erfaring inden for arbejdet giver det dig garanti for en sikker og effektiv flytning af dine maskiner, uanset størrelse og vægt.

Vores vognpark er i Herning, men vi kan stå for maskintransport i hele landet, ligesom vi også står til rådighed for international transport.

Maskintransport – Altid efter aftalen

Vi er klar over vigtigheden af, at vores kunder har sin maskine til den aftale tid, da det ellers vil give unødige omkostninger og forsinkelser. For os er maskintransport ingen videnskab men hverdag, og vi har tidligere løst mange slags store og komplicerede opgaver. Vi starter altid med – sammen med vores kunde – at tilrettelægge maskintransporten, så der ikke opstår misforståelser og der er klarhed omkring tidsplanen. Herefter sørger vi for at varetage hele transporten fra start til slut, så vores kunder får minimalt besvær ved en opgave hos os.

Se billeder fra tidligere opgaver.

Kontakt os

Hos os er det altafgørende, at du er tilfreds og får den transport af maskiner, du har brug for. Kontakt os på telefon 97 12 35 33, så vi kan hjælpe dig med at finde din næste maskintransport.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.