Skriv til os

Glassug

Glassug i Herning og omegn

Vi kan tilbyde at løfte tunge vinduer, plader og lignende med glassug. Hos Gert Troelsen i Herning tilbyder vi løft og montering af tunge materialer ved brug af vakuumsug, også kendt som glassug. Vi har stor erfaring inden for arbejdet og har det rette materiel til at udføre løft og montering sikkert og effektivt med vores glassug. Vi hjælper med glassug til både nybyg, renovering og andre former for byggerier.

Professionel hejsning af glas med glassug

Vi udfører professionel hejsning af glas og har glassug i forskellige størrelser op til 500 kg. Kræver din opgave tungere løft, har vi en samarbejdspartner med op til 1200 kg glassug. Hvilken glassug, der skal bruges, afhænger af opgaven, og vi sørger altid for, at du får den rette til opgaven. Hos os får du altid professionel service med rådgivning og vejledning.

Når vi udfører opgaver, hvor vi løfter tunge vinduer, plader og lignende, kombinerer vi gerne opgaven med transport– og kranopgaver. Læs mere om transport- og kranopgaver.

Få et uforpligtende tilbud på glassug Hos Gert Troelsen er ingen opgave for lille eller stor, hverken for Hr. og Fru. Jensen eller store byggefirmaer.

Kontakt os om glassug

Kontakt os i dag på telefon (+45) 97 12 35 33 eller mail info@gerttroelsen.dk og få et uforpligtende tilbud på vores glassug.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.