Skriv til os

Kran i Herning

Vi løser enhver kranopgave

Kran i Herning – Lastbilkraner

Har du brug for en kran i Herning?

Vi arbejder med kran, og er et transportfirma i international klasse. Vi har dygtige medarbejdere som har ekspertise med kranopgaver, lastning og special transport. Samtidig har Vognmand Gert Troelsen A/S et bredt udvalg af lastbilkraner fra 44 tm. til 135 tm. – alle opereret af erfarne førere. Vi har ligeledes kranvogne med forstøtteben, så vi kan opnå fuld løftekapacitet ud over førerhuset.

Vi hjælper både privatpersoner, som har brug for lastbilkraner, samt større opgaver for virksomheder. Vi har mange faste kunder over hele landet, som ved, at de altid kan regne med, at opgaven bliver udført til tiden.

Vi udfører også montageopgaver

Hvis du har brug for hurtig og sikker montage, kan du trygt ringe til os. Vi har løst et væld af forskellige montageopgaver. Vi har udstyret f.eks. glassug til at hjælpe med de tunge løft, så du får både et godt resultat og et sikkert arbejdsmiljø ved montageopgaver.

Uanset om det er en kranopgave eller montageopgaver, du har brug for hjælp til, kører vi gerne ud for at se på opgaverne. Det er i de fleste tilfælde en stor fordel, både i forhold til planlægning af opgaven og for at kunne give kunden et så præcist tilbud på arbejdet som muligt. Tilbuddet er naturligvis altid uforpligtende. Du er også velkommen til at kontakte os.

Kontakt vores kran i Herning

Har du spørgsmål til vores kran i Herning, kan du altid kontakte os på telefonnummer (+45) 97 12 35 33 eller skrive en mail til info@gerttroelsen.dk. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.