International godstransport - Få dit gods fragtet professionelt


FØRSTEKLASSES INTERNATIONAL GODSTRANSPORT

Hos Gert Troelsen A/S har vi vognflåden og chaufførerne til at transportere alle typer gods. Derfor påtager vi os enhver opgave, lige fra standard til special transport. Vi har stået for alt fra vindmøllevinger til færdigbyggede huse, så vi kan roligt sige, at ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os.

Derudover leverer vi ikke kun transport til og fra hele Danmark, men vi leverer også international godstransport, uanset hvor start- og slutdestination måtte være.

 

ANSVARLIGE & ERFARNE MEDARBEJDERE

Hos os får du altid kørsel med vores professionelle vognmænd og chauffører. Med vores moderne lastvogne og mere end 30 forskellige trailere i vores vognpark i Herning, kan du trygt stole på, at godset kommer helskindet gennem transporten. Alle vores chauffører ved, hvad der kræves af international godstransport og sørger for, at dit gods kommer frem til aftalt tid.

 

ALT I TRANSPORT

Uanset størrelse, vægt, materiale eller andre karakteristika, kan vi transportere dit gods. Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information om vores services, ligesom vi altid er klar til at give et uforpligtende tilbud på din transportopgave – indenfor som udenfor landets grænser. Ring i dag på 97 12 35 33 for at høre mere.Top