(+45) 97 12 35 33 info@gerttroelsen.dk

Kranvogne

VI LØSER ENHVER KRANOPGAVE

Lastbilkraner i Herning

Ud over at være et transportfirma i international klasse, har vores dygtige medarbejdere ekspertise inden for kranopgaver, lastning og special transport. Samtidig har Vognmand Gert Troelsen A/S et bredt udvalg af lastbilkraner fra 44 tm. til 135 tm. – alle opereret af erfarne førere. Vi har ligeledes kranvogne med forstøtteben, så vi kan opnå fuld løftekapacitet ud over førerhuset.

Vi hjælper både privatpersoner, som har brug for lastbilkraner, samt større opgaver for virksomheder. Vi har mange faste kunder over hele landet, som ved, at de altid kan regne med, at opgaven bliver udført til tiden.

VI UDFØRER OGSÅ MONTAGEOPGAVER

Hvis du har brug for hurtig og sikker montage, kan du trygt ringe til os. Vi har løst et væld af forskellige montageopgaver. Vi har udstyret f.eks. glassug til at hjælpe med de tunge løft, så du får både et godt resultat og et sikkert arbejdsmiljø ved montageopgaver.

Uanset om det er en kranopgave eller montageopgaver, du har brug for hjælp til, kører vi gerne ud for at se på opgaverne. Det er i de fleste tilfælde en stor fordel, både i forhold til planlægning af opgaven og for at kunne give kunden et så præcist tilbud på arbejdet som muligt. Tilbuddet er naturligvis altid uforpligtende.

KONTAKT OS

Vi har vores vognpark i Herning og leverer lastbilkraner og montage i hele landet. Ring i dag på 97 12 35 33 for at høre mere og få et godt tilbud.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.